Op 14 juni 2014 heeft tijdens Jazz High Swallow de heer C. Kwaaitaal, directeur van Breda Bouw en de heer D. Heil, penningmeester van de Stichting ToonArt de sponsor-akte ondertekend. 


ToonArt is zeer verheugd dat onze hoofdsponsor Breda Bouw heeft toegezegd onze activiteiten ook in 2019 en 2020 te willen ondersteunen.

Breda Bouw is een dynamisch en vooruitstrevend bouwbedrijf dat al sinds 1978 bestaat. Breda Bouw is actief in de utiliteitsbouw, industriebouw, en woningbouw. Daarnaast worden restauratie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd en worden verbouwingen voor particulieren uitgevoerd. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een kundige partner. Breda Bouw is een zelfstandig aannemersbedrijf, in omvang groot genoeg om complexe projecten goed en volledig uit te voeren, maar ook zo compact dat de menselijke maat herkenbaar blijft. Verdere informatie kunt u vinden op www.bredabouw.nl

Ook de komende jaren blijft Breda Bouw onze hoofdsponsor.

Uiteraard ook dank aan de RABO-bank, Stichting Heldens-De Laat Erfgoed Hooge Zwaluwe, Helkantplant Groendakplant te Hooge Zwaluwe en Ormeling Makelaardij te Lage Zwaluwe, die vaak zeer trouw per activiteit een financiële bijdrage leveren.