Painting in the Picture

ToonArt heeft in samenwerking met fotoclub Perspectief en de plaatselijke kunstenaars Miranda Brouwers en Vittorio Dorigo een weekend vol kunst in Hooge Zwaluwe georganiseerd: "PAINTING IN THE PICTURE". Zaterdag 11 en zondag 12 oktober stond de Graanschuur achter de Molen in Hooge Zwaluwe in het teken van die kunst. Leden van fotoclub Perspectief hebben 28 bijzondere foto's gemaakt en die in februari al willekeurig uitgereikt aan 28 plaatselijke kunstenaars om zich daardoor te laten inspireren. En de resultaten heeft u allen kunnen zien (zie ook onderstaande foto's).

De meeste werken hingen aan expositiepanelen die voor groot deel zijn gesponsord door het Stroomversnellingsfonds van de RABO-bank. Na de officiële opening door Dik van Beest werd door Connie Dubbelman-Dubbelman als ambassadrice van het Stroomversnellingsfonds een cheque overhandigd van € 2.750,00! Zowel op zaterdag als zondag was er grote belangstelling. Zaterdag zeker 130 bezoekers en de 100 van de zondag deden daar niet voor onder! Wij bedanken alle deelnemende fotografen en kunstenaars voor hun prima werk en hopen elkaar ooit weer eens te ontmoeten.

Ook de vrijwilligers van de Molen die weer klaar stonden met een drankje en een hapje. Hartelijk dank! Wij, Leen Kalkman van fotoclub Perspectief, Vittorio Dorigo en Miranda Brouwers als deelnemende en organiserende kunstenaars en het bestuur van ToonArt hebben genoten van alle werken en de vele bezoekers. Verdere informatie kunt u vinden op onze websites of volg ons op Facebook "kunstindrimmelen", www.molenzeldenrust.nl en www.fotogroepperspectief.nl


Klik hier voor foto's van deze kunstmanifestatie