Met foto’s het nieuwe jaar in!

De nieuwjaarsreceptie van HZ’75 op zondag 8 januari werd niet alleen opgeluisterd door de DJ, maar ook door de bekendmaking van de prijswinnaars van de fotowedstrijd. ToonArt organiseerde samen met fotogroep Perspectief en HZ’75 een fotowedstrijd met actie foto’s. Op 21 december 2016 werden de foto’s in de kantine van de voetbalclub tentoongesteld. Daarna kon het publiek beoordelen welke foto de leukste, mooiste of spannendste was. Er zijn maar liefst 40 foto’s ingeleverd!


Ook een vakjury, bestaande uit Antje (van Antje fotografeert), Leen Kalkman van fotogroep Perspectief en Dick Heil (penningmeester en amateurfotograaf van ToonArt) hebben hun oordeel geveld. Niemand ging met lege handen naar huis. Iedereen was namelijk tweede, behalve….


Achttien kinderen werden verrast door met hun eigen foto’s in passe-partout en nog iets lekkers te eten en te drinken erbij. Twee kinderen gingen er met de eerste prijzen vandoor. Zo won Szymon Loj de vakjuryprijs. En Jaimy van Gils had de meeste stemmen verzameld van het publiek en won de publieksprijs. Beide gingen er vandoor met een nieuwe voetbal , hun foto in passe-partout en het lekkers. Alle partijen kunnen terugkijken op een zeer geslaagde samenwerking en dat belooft meer!


Klik hier voor foto's

Klik hier voor het artikel in 't Carillon