Op 14 juni 2014, tijdens de jaarlijkse Jazz High Swallow, heeft de heer C. Kwaaitaal, directeur van Breda Bouw en de heer D. Heil, penningmeester van de Stichting ToonArt de sponsorakte ondertekend. Hiermee werd vastgelegd dat in 2014 en 2015 Breda Bouw de hoofdsponsor van ToonArt zal zijn.


ToonArt is zeer verheugd dat onze hoofdsponsor Breda Bouw heeft toegezegd onze activiteiten ook in 2016 en 2017 te willen ondersteunen.

Breda Bouw is een dynamisch en vooruitstrevend bouwbedrijf dat al sinds 1978 bestaat. Breda Bouw is actief in de utiliteitsbouw, industriebouw, en woningbouw. Daarnaast worden restauratie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd en worden verbouwingen voor particulieren uitgevoerd. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een kundige partner. Breda Bouw is een zelfstandig aannemersbedrijf, in omvang groot genoeg om complexe projecten goed en volledig uit te voeren, maar ook zo compact dat de menselijke maat herkenbaar blijft. Verdere informatie kunt u vinden op www.bredabouw.nl

Uiteraard ook dank aan de RABO-bank, Stichting Heldens-De Laat Erfgoed Hooge Zwaluwe en Drs. Ormeling Makelaardij te Lage Zwaluwe, die vaak zeer trouw per activiteit hun financiële bijdrage leveren.