Het voorlopige programma voor 2018


Zaterdag 21 april gaan we naar Tilburg voor een stadswandeling met een bezoek aan het museum de Pont. Tilburg is flink aan de weg aan het timmeren met haar stadsvernieuwing en vooral de voormalige NS-terreinen achter het station laat zien welke mogelijkheden oude industriële gebouwen in zich hebben. Een bezoek aan museum De Pont voor moderne kunst brengt oud en nieuw in evenwicht. Op dat moment is er een speciale expositie van fotografe Rineke Dijkstra. Kijk op https://nl.wikipedia.org/wiki/Rineke_Dijkstra. En wilt u al eerder? Dat kan. Het museum bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumtentoonstelling tot en met 18 februari 2018. Kijk gerust op www.depont.nl


Zaterdag 16 juni organiseren wij een groot havenfeest. Contacten met het Waterschap zijn gelegd in verband met de oplevering van het nieuwe gemaal Emilia. Samen sterk!


Zondag 7 oktober gaat het koffieconcert plaatsvinden. Waarschijnlijk ook met het thema "water". In 2018 is het immers 65 jaar geleden dat wij in februari werden getroffen door een grote watersnoodramp.

Zondag 16 december sluiten wij het jaar af met het jaarlijkse Kerstconcert. Daarvoor zijn wij nog druk in overleg.