Het resterende programma voor 2018Zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober Het weekend van 6 en 7 oktober zal in het teken staan van Drimmelse kunst, dan is het weer “Kunstweekend Drimmelen”. ToonArt is medeorganisator in de persoon van Marjan van Goch samen met twee kunstenaars, Leen Kalkman en Vittorio Dorigo.

ToonArt geeft daar een extra impuls aan door het organiseren van een koffieconcert op zondag 7 oktober in restaurant Onze Kerk. Dit jaar is het immers 65 jaar geleden dat het water ook Hooge Zwaluwe trof. Leen ten Haaf zal een lezing geven en ons een terugblik geven naar 65 jaar geleden en zijn lezing zal worden omlijst door gitaarmuziek van Sander van Willigenburg (https://www.kunst-kwartier.nl/wie-zijn-wij/docent/sander-van-willigenburg-muziek/ )

Zondag 16 december sluiten wij het jaar af met het jaarlijkse Kerstconcert. Dit concert wordt ditmaal verzorgd door het Princenhages Mannenkoor. Dit gerenommeerde koor zal naast hun Kerstrepertoire te laten horen ook de samenzang verzorgen. Kijk ook op https://www.princenhagesmannenkoor.nl. In de Protestantse Kerk te Hooge Zwaluwe aan de Raadhuisstraat 3, van 16.00 uur tot 17.30 uur zonder pauze, maar wel met nazit.